Vrijwilligers

Meld je nu aan als ijsmaatje voor Winterland Oss. Werk mee aan de organisatie van één van de topevenementen van Oss en doe geweldige ervaring op.

Wil jij een steentje bijdragen aan dit fantastische evenement? Krijg je er energie van om dagen lang ondergedompeld te zijn in een sfeer van topsport en plezier? Wil je onderdeel uitmaken van een hecht team van vrijwilligers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voordat je je aanmeldt alsijsmaatje voor Winterland Oss is het goed om een aantal dingen te weten. Lees daarom onderstaande informatie goed door.

Wat vragen we van jou?
• We vragen alle EventMakers om van 1 december 2017 t/m 10 januari 2018 ten minste twee dagen (vier dagdelen) beschikbaar te zijn. Enkele functies vangen al eerder aan en/of lopen wat langer door. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn, wordt er voorrang verleend aan personen die al eerder hebben geholpen of meerdere dagen beschikbaar zijn;
• EventMakers zijn op 1 december 2017 minimaal 16 jaar;
• EventMakers beheersen in elk geval de Nederlandse en/of de Engelse taal;
• We vragen van alle Event Makers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

Wat krijg je van ons?
Vrijwilligers maken het evenement! Omdat ijsmaatjes voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt.

Functies

Bij Winterland Oss worden de volgende functies door ijsmaatjes ingevuld:

Praatjesmaker:
a) Ben jij de nieuwe Hans Christian Andersen of heb je een maatje en zijn jullie als de gebroeders Grimm. Goed in het schrijven van verhaaltjes voor kinderen van groep 7 en 8. Dan mag je je fantasie de vrije loop laten gaan om onze mascotte de mooiste verhalen te laten beleven in zijn speciale blad voor kinderen van 10 – 12 jaar.
b) Je bent goed in het schrijven van achtergrond verhalen? We zoeken nog aanvulling voor het team Winterlandkrant/Nieuwsbrieven. Je gaat opzoek naar de verhalen waar iedereen meer van wil weten, Bent als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en staat uiteraard overal weliswaar bescheiden maar toch vooraan.
c) Schrijven is niet je ding maar socialmedia is je met de paplepel ingegeven. Misschien ben je dan wel onze nieuwe Vlogger.

Steward (op en rond de baan)
Je wijst mensen de weg, controleert kaarten en houdt overzicht op publieksstromen. Je kunt ingezet worden op verschillende locaties.

Infomaatjes (op en rond het terrein)
Je heet publiek, VIPs, media en andere doelgroepen gastvrij welkom en bent beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. Tijdens het evenement loop je rond en ben je duidelijk herkenbaar als vraagbaak maar zorg je bijvoorbeeld ook voor het aanhouden van het haardvuur.

Artiest
Je of je band/groep/Kapel zoeken een podium en vinden het leuk om het publiek te vermaken met muziek wat past bij Winterland Oss.

Ticketing
Je helpt bij de kassa met het klaarleggen, verstrekken en verkopen van de tickets.

Schaatsbalie
Je heet publiek gastvrij welkom en neemt schoenen in en overhandigd schaatsen die gehuurd zijn.

Handige Harry (Ook als je geen Harry heet)
Je weet precies wat je moet doen voor het klaren van klusjes. Welk materiaal heb je nodig, waar moet je op letten, weetjes, gevaren, maar vooral hoe moet je dat nu doen. Van een gaatje boren tot een wc ontstoppen en het repareren van alles wat er maar wordt gebruikt bij Winterland Oss.

Marktkooplieden
Je hebt leuke artikelen, lekker eten of iets dergelijks en je wilt dat aanprijzen tijdens Winterland Oss. Zoek contact met ons op er zijn voldoende kavels beschikbaar.

Aanmelden
Meld je aan als ijsmaatje voor Winterland Oss via de website www.winterland-Oss.nl of via info@winterland-oss.nl

Contact
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mail naar het Team EventMakers van Winterland Oss: info@winterland-Oss.nl

 

De huidige samenstelling van werkgroepen is als volgt:
** Klik op een werkgroep om de namen te bekijken

Bram van de Ven
Jelle Strik - (GLOW - Media & Design)
Rachel van der Zanden

Kempkens - (Twan van Grinsven)
RMS Advies - (Ruud Megens)
Energiestation - (Michel Schrijvers)
Enphase - (Femke Teulings-Gloudemans)
SBBoss - (Ties van Esch)

Volgt...

Pascalle Zegers

Jan van Leest
Tel.: (06) 41 42 40 75

Email: curling@winterland-oss.nl

Joris Teulings a.i.

TOP