Nieuws

35347272_1942072102526645_6211187038377476096_n

Winterland heeft vorig jaar een uitstapje gemaakt naar de Wal, maar dit jaar komen we op verzoek van heel veel Ossenaren van 12 december 2018 tot en met 6 januari 2019 weer terug op de Heuvel, midden in het centrum waar het hoort.

Daar hebben we, naast het vele schaats- en curlingplezier meer ruimte voor terrassen en aankleding met de bijbehorende muziek. Ook de horeca aan de Heuvel gaat leuke evenementen organiseren.

Wij zijn er weer helemaal klaar voor!

En natuurlijk komt er zonder sponsoren geen Winterland. Sponsoren die wij onder andere kunnen motiveren door mooie publiciteit van ons evenement.
Wij hopen dan ook dat wij dit jaar voor deze publiciteit weer op jullie mogen rekenen.

Vragen en of suggesties zijn altijd welkom via info@winterland-oss.nl

Foto: Hans van der Poel

 

De Stichting Winterland Oss,  kan nog meer doen voor de maatschappelijke cohesie in Oss door de verkregen ANBI status.

Stichting Winterland Oss heeft de Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) status verkregen. Dit betekent dat de stichting officieel als goed doel erkend is door de Belastingdienst. Extra bijzonder is dat deze status met terugwerkende kracht is toegekend.

De overheid stimuleert giften en donaties aan goede doelen en wil met de toewijzing van deze status het doneren aan erkende goede doelen bevorderen. Winterland Oss biedt particulieren, vrijwilligers en bedrijven door middel van de ANBI status de mogelijkheid om giften en donaties van de inkomstenbelasting af te trekken.

Met het verkrijgen van deze status laat Winterland Oss zien dat de veranderde weg die ze zijn ingeslagen zelfs door de belastingdienst wordt gedragen. De ijsbaan is niet langer meer het doel maar een middel om de doelstelling te kunnen behalen. Dit doel om gedurende de decemberperiode verschillende doelgroepen te verbinden en de onderlinge verschillen te accepteren. Dit in een laagdrempelige en toegankelijke omgeving met een sfeervolle winterse ambiance. Alles gericht op samenwerking met onderwijsinstellingen, zorginstellingen, lokale ondernemers, verenigingen en culturele organisaties.

Nu Winterland Oss officieel de ANBI status heeft bemachtigd, wordt doneren nóg voordeliger. De ANBI status is met terugwerkende kracht toegekend vanaf 01-01-2017.

TOP